Menestys lukuina

 • Yli 100 miljoonaa kappaletta myyty litran Tahitian Noni™ Original pulloa
 • 52 maailmanlaajuista patenttia, jotka TNI omistaa koskien tuotteita, kehitystyötä ja valmistusprosessia
 • 20 – 30 pulloa Tahitian Noni™ Original -mehua myydään joka minuutti.
 • TNI:llä on toimintaa 75 maassa
 • $100.000.000 yhteenlaskettu summa dollareissa, jonka TNI on maksanut itsenäisille Tuotekonsulteille palkkioiden muodossa anteliaan palkkiojärjestelmän ohella
 • 14 nykyaikaista tutkimusta Tahitian Noni™ Originaliin liittyen
 • $4.5 MILJARDIA yhteenlaskettu TNI tuotteiden myynti vuodesta 1996
 • $2.2 MILJARDIA maksetut provisiot TNI:n itsenäisille Tuotekonsulteille
 • Vähemmän kuin 10 yksityistä yritystä on saavuttanut yhtä nopean kasvun kuin Tahitian Noni International ensimmäisen kuuden toimintavuotensa aikana. (Griffin Hill Consulting)
 • Yli 4000 Ihmistä, jotka ovat päässeet TNI:n kaikki kulut maksetulle matkalle Tahitille

Ainutlaatuinen mahdollisuus…

Elämme aikaa jossa hyvinvointimme ja terveytemme tiedostetaan yhä tärkeämmäksi osaksi elämäämme. Elämme nopeatempoisessa maailmassa. Liian usein kärsimme huolista, stressistä ja epäterveellisistä ruokailutottumuksista. Haluamme varmistaa ettei elämämme ja terveytemme joudu epätasapainoon.

Tämän seurauksena on hyvinvointiteollisuus räjähtänyt kasvuun. Vuonna 2002 alan maailmanlaajuinen liikevaihto oli 200 miljardia US dollaria ja vuonna 2009 jo 1 biljoonaa US dollaria. Kuluttajat etsivät uusia keinoja saavuttaakseen paremman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin. Tahitian Noni International tarjoaa tämän mahdollisuuden ihmisille, jotta he voisivat parantaa elämänlaatuaan. Sinä ja perheesi voitte hyötyä monin tavoin liittyessänne osaksi TNI:tä.

…ainutlaatuisilla tuotteilla

Muuttuvassa ajassa – täynnä kovia vaatimuksia ja haasteita, tarjoaa Tahitian Noni International mahdollisuuden ottaa oma elämä hallintaan. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa arvostavat TNI:n tuotteita. Niiden ominaisuuksia ei voi verrata muihin tuotteisiin. Tahitian Noni™ tuotteet ovat ainutlaatuisia ja ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden.

Vakaa ja luotettava palkkiojärjestelmä

Yleisen hyvinvoinnin ja terveyden lisäksi tavoitteenamme on myös taloudellinen hyvinvointi. Tämä tulee ilmi erittäin hyvin aikana, jolloin elinkustannukset nousevat, työttömyys ja epävakaus vaivaa maailmantaloutta. Tahitian Noni International tarjoaa yhden alan parhaista lisäansiomahdollisuuksista, samanaikaisesti kun autat itseäsi ja muita kohti lisääntyvää hyvinvointia.

TNI:n kasvu on ollut mahtavaa ja on helppo ymmärtää miksi:

 • Ainoastaan 17% Euroopan väestöstä on tyytyväisiä nykyiseen työhönsä
 • 41% Euroopan väestöstä olettaa lastensa ja lastenlastensa joutuvan työskentelemään 75 vuoden ikään asti
 • 63% Euroopan väestöstä haluaisi työskennellä itselleen
 • 50% Euroopan väestöstä on vakuuttunut, tulevaisuudessa tarvitsevansa toisen työn pystyäkseen ylläpitämään elintasonsa

Sadoillatuhansilla ihmisillä ympäri maailmaa TNI on ainoa tulonlähde. TNI:n palkkiojärjestelmä, joka maksaa takaisin 53% provisioihin oikeuttavasta myynnistä, on osoittanut olevansa vakaa ja luotettava. Yrityksen perustamisesta laskettuna, TNI on maksanut takaisin yhteensä yli 2,2 miljardia dollaria ja yli kahdestasadasta ihmisestä on tullut dollarimiljonääri.

Rajaton ansaintamahdollisuus

Erona yleiseen kello yhdeksästä viiteen työhön ovat ansaintamahdollisuudet.
Tahitian Noni Internationalin parissa mahdollisuudet ovat rajoittamattomat. Valitset itse kuinka paljon aikaa haluat panostaa liiketoimintaasi. Kuten missä tahansa liiketoiminnassa, tarvitaan kovaa työtä ja sitoutuneisuutta, jotta liiketoiminta kannattaisi ja siinä menestyisittäisiin. Samalla ansaintamahdollisuudet ovat loistavat sille, joka on valmis panostamaan aikaa ja resursseja toimintaansa.