Thrive Max

Paljon muuta kuin tavallinen mehu.

Esittelemme Thrive Maxin – upeimman koskaan julkaisemamme juoman. Max on täysin uusi tuote joka veroista ei markkinoilta löydy. Tutkijat Morindalla ovat onnistuneet luomaan uskomattoman tuotteen. Kuten John Wadsworth, Morinda Bioactivesin toimitusjohtaja on sanonut ”…jos olisimme tienneet silloin sen mitä tiedämme tänään, olisi tämä tuote ollut se jolle olisimme perustaneet yrityksemme”.

Max tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän iridoideja neljästä eri lähteestä, maukkaan luonnollisena sekoituksena. Jopa 120mg iridoideja per 60ml! Päälähteenä tietysti Noni (Morinda citrifolia), tuo ainutlaatuinen hedelmä, jota Polynesian alkuperäisasukkaat ovat käyttäneet vuosisatojen ajan elinvoiman lähteenä. Amerikkalaisen mustikan (Vaccinium corymbosum) lisäksi olemme lisänneet entisestään lisäarvoa tunnetuilla, arvostetuilla ja ainutlaatuisella ainesosilla, kuten Oliivipuun hedelmäuutteella (Olea europaea) ja Punamarjakanukkalla (Cornus mas).

Iridoidit – laatumme mittarit ovat myös tärkeimpiä ja runsaimpia fytoravinteita nonissa. Fytoravinteet ovat luonnollisesti esiintyviä ainesosia kasveissa, jotka ovat tunnettuja fysiologisista ominaisuuksistaan.

Mitä se sisältää?

Maxin voimakas sekoitus sisältää iridoideja optimaalisesti.
Jokainen 60ml annos antaa 120mg iridoideja.

Max Ainesosat

  • Morinda citrifolia (Noni)
  • Olea europaea (Olivi)
  • Cornus mas (Punamarjakanukka)
  • Vaccinium corymbosum (Amerikkalainen mustikka)